Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося трепетне відео, зроблене в затишній домашній обстановці. Так, артистка показувала великодні декорації, ніжно притулившись до плеча свого менеджера Павла Орлова, цікавлячись у чоловіка, чи задоволений він.

Зірка приміряла затишне вбрання і вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, а деякі шанувальники навіть приписали Тіні і Павлу роман, адже в інтрев'ю шоу "ЖВЛ" виконавиця зізналася, що закохана.

До слова, сама Кароль не раз відзначала, що менеджер є її найкращим другом, красуню також довгий час підозрюють у романі з молдавським співаком Даном Баланом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Коханий❤"

Фолловери не пройшли повз: "я правильно зрозуміла це і є її коханый, Дан Балан тут ні до чого", "Тіна і її геній) 🤍 Ось де справжнє ✨", "астральні 🥰", "Роднульки наші❤️", "ось вам і Тіна, та ще штучка, як говорив дан балан", "Так у нього ж дружина є.", "Вони такі схожі))❤🤗 🔥", "хороший хлопець".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату