З Херсонської області прийшли доволі тривожні новини, які, на щастя можна назвати історією зі "щасливим кінцем". Так, група поліцейських і співробітників ДСНС врятували і зберегли життя літній людині, витягнувши її з лап смерті. Чоловіка довелося діставати з холодного і глибокого колодязя.
Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби МВС України в мережі Facebook.

"Херсонська область: патрульні поліцейські разом з надзвичайниками врятували літню людину, яка провалилася в колодязь. Чоловік провів у воді більше 4:00. Дякуємо патрульним Миколі Аллілуєву, Олександру Новацькому та рятувальникам Артему Глушку, Миколі Філіпенку, Ігорю Голубу за врятоване життя", - повідомляють автори публікації.

Український поліцейський, скріншот: YouTube
Український поліцейський, скріншот: YouTube

Спасіння дідуся, скріншот: Facebook
Спасіння дідуся, скріншот: Facebook

Також автори публікації прикріпили оперативну зйомку з місця інциденту. На опублікованих кадрах можна побачити, як поліцейський з усією відповідальністю залазить в колодязь, щоб витягнути з нього потерпілого.
Можна сміливо констатувати, що українські правоохоронці встигли і опинилися в потрібному місці і у потрібний час.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще