Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила свіже відео, розповідаючи про власний інтенсивний курс етикету "Ідеальна жінка", який пройде в одному з готелів Києва. Так, артистка запропонувала прихильницям вивчати хороші манери під чай з сендвічами, а для залучення уваги приміряла досить несподіваний образ.

Зірка з'явилася перед камерою в напівпрозорій блузі блакитного кольору з квітковим принтом, засвітивши бюстгальтер і груди. Ольга доповнила образ ніжним нюдовим макіяжем, а також аксесуарами у вигляді масивних золотих сережок, проте думки фанатів з приводу вбрання Фреймут сильно розділилися.

Фолловери почали коментувати публікацію: "А щоб бюстгалтер було видно через блузку це гарна манера? 🙄 ", "Життя таке коротке що аж не хочеться витрачати час на хороші манери !!🤣 ", "А чи гарна манера одягати таку прозору блузу?", "Чай і сендвічі???А як же шашлик і коньяк???Для закріплення гарних манер💃 🏼 😇 🙄", "Пані Олю, хто ваш стиліст?".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще