Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 27 квітня на каналі зірки в YouTube з'явився шостий випуск проекту.

У четвертій серії реаліті дівчатка влаштували зірці сюприз, запросивши в гості її чоловіка, репера і продюсера Потапа, а тому в шостому випуску Настя і Олексій вирішили усамітнитися подалі від камер, відправившись на романтичне побачення. Тим часом Аня і мама Каменських Лідія Петрівна, яку сама виконавиця ніжно називає Лідочкою, знайшли для себе екстремальну розвагу - катання на дошках по хвилях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На подив Анни Андрійчук, мама відразу погодилася на веселий експеримент. Лідія Петрівна продемонструвала струнку фігуру в білосніжному монокіні з глибоким декольте, а також ніжки в срібних міні-шортах.

"Я нічого не боюся в принципі. Теж мені цікаво.

Я взагалі, я людина, яка любить все-все спробувати!"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.