Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 27 квітня на каналі зірки в YouTube з'явився шостий випуск проекту.

У четвертій серії реаліті дівчатка влаштували зірці сюприз, запросивши в гості її чоловіка, репера і продюсера Потапа, проте після декількох романтичних днів разом коханому Насті довелося відправитися назад до Києва. Незважаючи на те, хто зірковій парі все ж вдалося провести романтичне побачення далеко від камер і влашувати яскраву вечірку, виконавиці було складно розлучатися з Олексієм. Каменських не змогла стримати сліз і зізналася, що раніше вони з репером ніколи не залишалися порізно такий довгий проміжок часу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Кожен раз розлучатися - це як маленька смерть.

Це як відірвати просто від себе людину, це прям дуже важко...

Це ось так прям секундочку, поцілувала його, обняла, раз-раз і його вже немає!"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.