Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 27 квітня на каналі зірки в YouTube з'явився шостий випуск проекту.

У шостій серії реаліті Настя і її чоловік, продюсер і репер Потап, якого подружки артистки запросили заздалегідь, вирушили на романтичне побачення без камер, а Аня Андрійчук і Лідія Петрівна тим часом знайшли собі нове екстремальне захоплення - катання на дошках по хвилях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому частина ранкових ласк Потапа і Каменських все ж потрапили на відео - пара обіймалася в спальні, цілуючи один одного, лежачи під ковдрою. Виконавиця зізналася, що саме Олексій навчив її цінувати кожен ранок.

"Ви знаєте, кожен ранок дуже важливий - те, що туди закладеш в нього. Тому що кожен день як маленьке життя.

І Льоша мене навчив тому, що обов'язково потрібно ніжитися, кайфувати, дарувати один одному любов, посмішки, добрі слова..."

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.