Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим взяла участь в шоу "Імпровізація", де пара розігрувала сценки разом з п'ятьма російськими гумористами. Так, артистка для зйомок приміряла зручне вбрання, що складається зі штанів чорного кольору, масивних кросівок і білосніжної футболки-оверсайз.

При цьому на одному з фото зірка вирішила продемонструвати не тільки струнку фігуру, але і розтяжку, сівши на шпагат і посміхаючись на камеру. Також красуня пожартувала, що чоловік погодився на імпровізацію з п'ятьма чоловіками і навіть не ревнував Регіну.

"Чоловік погодився на імпровізацію з 5-ма чоловіками 😃!"

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи зіркову сім'ю компліментами: "Ну що сказати, чоловік молодець, не кожен би погодився😂 🙌❤️", "це дуже добре молодці бажаю удачі найкращі❤️❤️❤️", "Волочкова нервово стоїть осторонь...", "Прекрасна гармонійна пара🔥 🔥 🔥", " клас! Хочу подивитися❤️"," гімнастка:)...Хороший поперечний шпагат...:)","Шикарно💜 💜 💜 💜 💜".