Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне селфі, показавши, з чого почався її вівторок. Так, артистка ніжилася в затишній домашній обстановці серед букета весняних квітів, поїдаючи пасту з великої різнобарвної тарілки.

Зірка приміряла лише ніжно-рожевий пухнастий халатик, який грайливо приспустила з плечей, доповнивши образ невеликим блискучим намистом, а також маскою на обличчі. При цьому красуня підкорювала натуральністю без краплі макіяжу, зібравши довге волосся назад. Леся зазначила, що незважаючи на робочий день, може дозволити собі розслабитися.

"Вівторок?!? Не чула 😎 🍝 "

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію Нікітюк: "Помаранчева паста🧡. Прям сьогодні в колір Дня Короля в Нідерландах))) оранжевий - колір голландської королівської родини. Леся як завжди в тренді 😃", " приємного апетиту🙌❤️"," Дошик?", "Настрій - Леся Нікітюк😍 😅", "ОО, то Мівінка?🤤 ", "Ти прекрасна україночка, супер🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "не замало буде? 😂😂😂😂😂".