Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Після перемоги Наді Дорофєєвої та її підопічного Сергія Лазановського на шоу "Голос країни 11" Тіна вразила численних шанувальників раптовою заявою - знаменитість залишає тренерське крісло "Голосу", незважаючи на те, що була наставником 11 сезонів.

Так, під сумною для аудиторії артистки новиною на одному з фан-акаунтів Кароль українці почали сперечатися, чому ж виконавиця більше не хоче брати участь у проекті.

Одні сумували, інші ж відзначали, що зірці варто навчитися програвати, А були і ті, хто пов'язав відхід Тіни з проблемами зі здоров'ям - шанувальники помітили, що останнім часом їм кумир занадто багато примружується, коли дивиться вдалину.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Тіна Кароль покидає проект "Голос країни".

Вона була наставником шоу рекордних одинадцять сезонів поспіль."

Фолловери не пройшли повз: "Досить з неї шоу, правильне рішення😍", "Інколи треба визнавати поразки🤔🤔🤔", " у Тіни, ДО РЕЧІ, зір падає. Помітили, вона примружується останнім часом? У мене так само було спочатку. Хоча, може, я помиляюся.", "Тіна найкраща, проекту буде її не вистачати. Це величезний досвід.".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату