Відома українська співачка Таїсія Повалій стала активним користувачем соціальної мережі Instagram зовсім недавно. Жінка радує шанувальників постійно новим контентом, а також, вітає своїх друзів зі святами.

У жінки там зібралася ціла армія шанувальників, і за її життям стежить понад 260 тисяч користувачів, який постійно жадають нового контенту.

Цього разу Таїсія Повалій привітала свого колегу по сцені і хорошого товариша Стаса Михайлова.

Чоловік святкує свій 52-й день народження, і на честь цього вирішив презентувати новий сингл під назвою "Код да Вінчі". У мережі навіть почали вже жартувати над тим, що він нарешті розгадав той самий код.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Ура, Нова пісня ! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍Улюблений Стас ! Вітаємо тебе з ДНЕМ народження ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Талантище, ідеальний чоловік і Друг ! Нехай Небеса зберігають тебе, нехай поруч завжди будуть улюблені люди ! БУДЬ ЩАСЛИВИЙ! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!🌟🔥✨😍🌟❤️✨🌈🌟😘✨🎉🍾🎂🎁🌟🎊✨❤️😍🌟❤️@stas_mihailoff #коддавинчи", підписала пост українська артистка.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Пісня супер! З ранку на повторі. 🔥 Приєднуюся до ваших слів, Таечка. Життя тільки починається! 🎉 🎉 🎉 👏 💐 💯 ", "І ми вітаємо!🙏Всіх благ і нових творчих перемог!", "Прикольна пісенька👍
З днем народження!Всіх благ🥳 🥳 🥳" - пишуть користувачі в коментарях.

Не можна не відзначити той факт, що Таїсія Повалій і Стас Михайлов знайомі вже багато років, і у них навіть є спільна композиція під назвою "Відпусти".

Нагадаємо, Таїсія Повалій зізналася в любові особливому чоловікові, і це не Ліхута

Як повідомляв портал Знай.ua, Повалій після повернення в Україну" схаменулася " через роки і в усьому розкаялася

Також Знай.ua писав, Повалій змінилася до невпізнання- "пластика" творить чудеса