Відома співачка, яка родом з України, але ось уже багато років проживає на території Російської Федерації, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Вона зібрала там практично півтора мільйона шанувальників, які щодня чекають оновлень у стрічці.

Там жінка ділиться кадрами зі свого життя, а також вітає близьких людей зі святами. Цього разу так і сталося. Новий пост Наташа Корольова присвятила своєму хорошому товаришеві Стасу Михайлову.

Артистка знайшла архівне відео з виконавцем, яке було знято в одному з ресторанів. Співачка була одягнена в чорну сукню, а наверх накинула блискучий жакет.

Вона станцювала з подругами під спів самого Стаса Михайлова, якому 27 квітня виповнюється 52 роки. Жінка підморгувала артисту і посилала повітряні поцілунки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Стас @stas_mihailoff з днем Народження і з прем'єрою дуже красивої пісні #коддавинчи ! Ми всі твої фанатки бажаємо тобі творчого натхнення а твоя муза @inamikhaylova стимулювала для створення класних і улюблений народом пісні ! #наташакоролева #стасмихайлов"- підписана публікація в Instagram.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Наташа прикраса будь-якого свята. яскрава, заводна🔥 вогник", " Наташа Корольова ❤️😍🔥🔥🔥👏👏👏", "яка прем'єра? Це давня пісня, він в олімпійському її вже давно виконував", " Крутооооо🔥 🔥 🔥такі класні👏 👏"," Наташу полюбила з жовтих тюльпанів і Стаса Михайлова з першої пісні! Неможливо надивитися і наслухатися! З Днем народження Стаса Михайлова! 🎉 🥂" - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.