Блогера Reeflay, справжнє ім'я якого Стас Решетніков, посадили на шість років за смерть дівчини у нього на стримі.

Стаса Решетнікова визнали винним у смерті своєї дівчини Валентини, яка померла від крововиливу в мозок під час його треш-стріму. Деталі справи повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що наразі відомий блогер визнав провину і розкаявся. Проте найближчі шість років йому доведеться провести в колонії суворого режиму. Таке покарання виніс суд в Підмосков'ї.

Reeflay присудили шість років суворого режиму за статтею 111 КК РФ "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю". Причиною вказується смерть дівчини з вини блогера.

Reeflay, скріншот з відео
Reeflay, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Перед засіданням Решетняка поцілувала мама, а під час оголошення вироку він розплакався. Блогер визнав провину і розкаявся у скоєному", - передає із залу суду Інтернет-видання Mash.

Нагадаємо, трагедія сталася у грудні 2020 року. Тоді Решетніков під час треш-стріму вигнав свою подругу майже голяка на вулицю у морозяну погоду. Дівчина була одягнута лише у спідню білизну.

Зважаючи на це через кілька годин дівчина померла. Однак, її смерть жодним чином не вплинула на поведінку хлопця. Адже стример не припинив трансляцію, навіть тоді, коли приїхали медики.

Reeflay, скріншот з відео
Reeflay, скріншот з відео

Нагадаємо, блогер ударами понівечив обличчя дівчини в прямому ефірі: "Місиво із заліза і шматків шкіри". Модель збирається подати до суду на кривдника

Як повідомляв портал "Знай.ua", подруга дівчини, яка загинула на стрімі Reeflay, була в той вечір з ними: "Вона так кричала". Стали відомі нові подробиці смерті дівчини в прямому ефірі

Також "Знай.ua" писав, смерть вагітної і поножовщина в прямому ефірі: чим "прославився" блогер Паніні. Блогер міг за донат дати ляпас дівчині