Популярна українська акторка театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач соціальної мережі Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя.

54-річна знаменитість опублікувала в своїх Insta Stories нову фотографію для постійної рубрики "Смак дня", в якій вона показує рецепти улюблених страв.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska

Цього разу "Роксолана" порадувала шанувальників оригінальним рецептом паски без дріжджів.

Акторка зазначила, що для приготування паски знадобляться: 200 г цукру, 180 мл молока, 200 г вершкового масла, 440 г борошна, а також 12 г розпушувача (чайна ложка з гіркою).

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Паска без дріжджів! Нагадую рецепт!" - підписала знімок Сумська.

рецепт паски від Ольги Сумської, скріншот з Insta Stories

Ось такий чудовий результат вийшов у Ольги Сумської:

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська підказала, як урізноманітнити сніданок для всієї родини: всього два інгредієнти.

Нагадаємо, рецепт паски від Ольги Сумської до Великодня 2021: приготує навіть дитина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "Я вибираю так жити".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська отримала оригінальну пропозицію від відомого продюсера: "Чи варто?"