Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість вирішила показати в Сторіс кілька архівних фото з дитинства, де позувала зі своєю найкращою подругою Катею. Так, юність артистки пройшла в Сімферополі, Надя виставила знімки шкільних років, здивувавшись тому, як різко змінився їх з подружкою стиль.

На першому кадрі Надя і Катя наділи шкільну форму, стоячи серед дерев, на другому ж дівчата позували в домашній обстановці, проте приміряли більш зухвалі образи з вузькими рваними джинсами, міні-топами, широкими сонцезахисними окулярами. При цьому на стегні у зірки красувалася намальоване татуювання-ієрогліф.

"Що могло статися?

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ось були дві симпатичні дівчинки маленькі, ось Катя моя подружка, ось я.

І потім херааак!

Що це таке, о Боже мій..."

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

На офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram шанувальники почали обговорювати зміни Дорофєєвої: "м-модно🔥 😆", " На першому фото - дуже мила 😊 Ну а на другому чисто будь-який підліток 😂 в той час, звичайно ж🙂", " гонитва за дорослим життям🙃", " дуже дивно, що вона середній палець не показує на фото! Як це робить зараз весь час!".