Стало відомо про те, що в Одесі в багатоповерхівці обірвався ліфт з людьми. Підйомник впав прямо в шахту ліфта.

Сталося це в середу, 28 квітня, приблизно о 8:30. На спеціальну лінію "101" надійшла інформація про те, що на вулиці Маршала Говорова обірвався ліфт в десятиповерховому будинку.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС Україна.

Рятувальники виявили, що підйомник звалився в шахту ліфта з першого поверху, і всередині в цей момент знаходилися люди, які поспішали на роботу.

Ліфт,скрін
Ліфт,скрін

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Співробітникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій вдалося відкрити двері ліфта за допомогою спеціального інструменту.

Звідти вийшло відразу вісім чоловік, вік яких від 20 до 30 років.

На щастя, ніхто не постраждав, і всім вдалося вийти неушкодженими.

У мережі навіть з'явився ролик з місця подій. Місцеві жителі пишуть, що на місце приїхало 2 бригади швидкої допомоги, пожежників, а також два наряди поліції. Ніхто не знав, в якому стані були люди всередині ліфта, тому перестрахувалися.

Варто нагадати про інцидент, який стався в місті Запоріжжя ще влітку. Там впав ліфт з дітьми, він летів з 9 поверху, і здавалося, що шансів вижити немає.

Всередині була ціла сім'я, якій, на щастя вдалося вижити, значно вони не постраждали. Але, цікавим моментом є те, що перед цим тільки завершився Капітальний ремонт ліфта.

Нагадаємо, раніше Вінниця кишить ліфтами-вбивцями, кожна поїздка може стати останньою: страшну правду приховували роками

Як повідомляє портал "Знай.иа" У Києві ліфт мало не став камерою смерті, до неминучого-крок: "обірвалися троси"

Також "Знай.иа" писав, що Франківськ заполонили ліфти-вбивці