Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 54-річна знаменитість поділилася з аудиторією яскравим спільних знімком з чоловіком Віталієм Борисюком і зірковими колегами: Сніжаною і Сергієм Бабкіними, а також Арсеном Мірзояном і Тонею Матвієнко.

Як виявилося, зіркові сім'ї зібралися разом не просто так - кохані розділилися на дві команди в улюбленому кулінарному шоу українців "МастерШеф", щоб довести, хто ж готує краще - чоловіки або дружини. Також Ольга зробила кілька фото- і відео-селфі зі своєю жіночою командою, посміхаючись на камеру іприміривши однакові яскраво-червоні фартухи.

"Дві зіркові команди в програмі @masterchefstb ! 🚀

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Дружини 💃проти чоловіків 🕺‼️Буде гаряче!🔥🥘Вже скоро на телеканалі @stbua ‼️

@tonya_matvienko , @arsen_mirzoian 🍗 , @babkin_official 🐴 , @snezhana_babkina , @vitaliyborysyuk 🥦,дякую за незабутні емоції!✋🏻❤️🤣🤩😜"

Фолловери не пройшли повз: "Красива, сучасна ! Роки йдуть...все змінюється, а Ви Ольга як завжди чарівна і красива☺!", "Зіркові команди😍 🔥❤️", "таких сильних жінок перемогти неможливо! Впевнена жіноча команда переможець!!❤ ️ ", "Бажаю ВАМ усім чудових успіхів!❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.