Стало відомо про те, що в Росії стався серйозний курйоз з одним депутатом. Він взяв участь у жорстокому вбивстві вовків і потрапив під перевірку.

Депутат Курганської обласної Думи Денис Хахалов потрапив у скандал після участі в жорстокому вбивстві тварин на камеру. Зараз він знаходиться під перевіркою МВС.

Шкуродерство, фото: скріншот з відео
Шкуродерство, фото: скріншот з відео

Дали справі розголосу співробітники департаменту природних ресурсів та охорони навколишнього середовища Курганської області. Ті попросили залучити парламентарія за частиною 2 статті 258 КК та частиною 2 статті 245 КК («Незаконне полювання», «Жорстоке поводження з тваринами»).

Разом з Денисом Хахаловим під статтю може потрапити єгер Верхньотеческого охотхозяйства Єрмек Сулейманов і ще ряд людей, які були там в момент злочину.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, ще в лютому поточного року чоловіки полювали на вовків. За допомогою снігохода вони переїхали чотирьох звірів і вбили їх. Дозволу на відстріл хижих тварин, а також ліцензії на рушницю у них не було.

Саморобна рушниця / скріншот з відео
Саморобна рушниця / скріншот з відео

У мережі пізніше був опублікований ролик, на якому видно, як учасники злочину переїжджають снігоходом ще живого вовка, а пізніше засовують йому в пащу рушницю. "Чітко першого поклали! Ось це Сафарі!" - кажуть чоловіки на ролику.

Сам Денис Хахалов підтвердив, що полював на тварин, а вовка вони вбили, за його словами, тому що він кидався на людей.

Нагадаємо, бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз"

Як повідомляв "Знай.uа", суд у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "Це його думка"

"Знай.uа" писав, зоозахисники б'ють на сполох: у притулку собаку без лап перетворили на живу приманку