Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила трепетне архівне фото в свої Сторіс, вшанувавши пам'ять свого чоловіка Євгена Огіра - 28 квітня 2003 любов всього її життя раптово помер.

Так, артистка показала, як Євген тримав на руках новонародженого сина Веніаміна, годуючи малюка з пляшечки і ніжно посміхаючись на камеру. Зірка зворушливо зізналася, що належить чоловікові "в нескінченності" навіть після його смерті.

instagram.com/tina_karol/

Варто нагадати, що Тіна і Євген прожили в шлюбі 5 щасливих років. Чоловік раптово помер 28 квітня 2003 року у віці 33 років, причиною став рак шлунка, з яким пара боролася півтора року. Зараз виконавиця ростить їх спільного сина Веніаміна, який все більше стає схожий на батька, навчається у Великобританії і розкриває в собі нові таланти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пам'ять Євгена вшанували і шанувальники Кароль з її офіційного фан-клубу _fantina.

"#8років вічна подяка, хорошій і добрій людині - Євгену Огіру.

Дякую за підтримку і любов до Фантіни. Ви назавжди залишитеся в нашій пам'яті і в наших серцях.

Ми любимо, ми пам'ятаємо, ми сумуємо."

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату