Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною - рівно рік тому, 28 квітня вони з чоловіком Романом Дудою вперше стали батьками - у пари з'явився син на ім'я Ваня. Так, артистка не засиджувалася в декреті, відвідуючи репетиції "Жіночого кварталу", беручи участь в різних зйомках, виступах, шоу.

При цьому зіркові батьки хоч і виставляли спільні фото з сином, не показували обличчя хлопчика аудиторії. У перший день народження дитини Віра все ж зважилася продемонструвати дуже особисте чорно-біле відео з пологового будинку в перші хвилини життя малюка, ніжно притискаючи сина до себе і не стримуючи сліз.

"Сьогодні День Народження у нашого Вані 🥳 🥳 🥳
Рівно 1 рік тому ми зустрілися🥰

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Це найкрасивіше відео в нашому сімейному архіві!

Ромкочка @romandudaofficial я люблю тебе. Ми народили з тобою найдивовижнішу людину, нашого сина🥰

Як же він вміло нас з тобою вчить і перевіряє на міцність кожен день😂а потім нагороджує своєю любов'ю, посмішками і світлом;)))

Я так вас люблю, мої чоловіки, ♪
До Місяця і назад🧡"