Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість здивував численну аудиторію уривком зі спільного кліпу з виконавицею MARUV, називаючи зіркову подругу "підступною і сексуальною". Так, артист заітнтригував новинкою, яку фанати зможуть побачити вже 31 квітня, проте постав у дуже незвичайному образі.

Поки сама MARUV приміряла перуку з волоссям смарагдового кольору і еротичне вбрання медсестри, Кіркоров з'явився в яскраво-жовтому брючному костюмі на інвалідному візку, зізнавшись, що колега "забрала його в свої сіті".

"Моя підступна і найсексуальніша @maruvofficial "забрала в свої сіті" 🚨 🕸 💉

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

30.04.2021 несподіваний музичний поворот 💊"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" кажуть не можна здоровій людині на візок сідати", " не можна жартувати з візоком, можете собі наврочити. Це вже не смішно.", "Фу, бридко, то Дава, а тепер це диво. Вульгарність.", "Не можна сідати на інвалідні візки якщо ти здоровий", " знову в психушку потрапив😂"," у вас новий лімузин ?😁.