Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, де зірка пізнає себе і світ навколо. Так, артистка виставила яскраве фото з відпочинку, позуючи серед екзотичних рослин і примірявши пікантне вбрання, що складається зі шкіряних міні-шорт, капелюха, а також бежевого топа з довгим рукавом в сіточку. Настя блиснула стрункою фігурою, а також подякувала за захоплюючий досвід.

"Пізнаючи світ, пізнавати і себе ✨

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вдячна за весь цей досвід 🤍"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "ви дуже красива 😍життя дається людині один раз. І прожити його треба так, щоб там нагорі офігіли і сказали "А ну повтори!"", "Красуня😍 😍 😍"," класна🔥"," Гарненька😍 😍 😍", " от не дарма кажуть, що вагітна. На всіх фотках живіт прикриває. Але виглядає супер. Рада, що все добре".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.