Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська перед Великоднем поділилася обіцяним рецептом корисної сирної паски.

Рецепт паски з'явився на сторінці Наталії Могилевської у соцмережі Інстаграм. Співачка зазначила, що завдяки цьому способу приготування можна смачно святкувати й водночас худнути.

"Обіцяний рецепт корисної, великодньої, сирної паски. Святкуйте і худніть, мої красиві!", - написала співачка. Наталка Могилевська

Інгредієнти:

  • Сироп агави (або інший натуральний підсолоджувач) – 130 г;
  • Сир (жирний) - 1 кг 250 г;
  • Яйця (великі) - 10 шт.;
  • Жирні вершки - 80 г;
  • Ізюм і цукати – по 4 ст. ложки;
  • Манка – 140 г.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Популярні новини зараз
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Приготування:

Свіжий сир протерти через сито або пробити блендером. Додати цукор, вершки й просіяну манку. Ретельно перемішати. Жовтки яєць збити й додати до них сирну масу. Тепер збийте білки в густу піну, і обережно з'єднайте з сирною масою. Акуратно вимішайте лопаткою, щоб у сирній пасці утворилися повітряні бульбашки. Додайте цукати, родзинки і перемішайте.

Тепер викладіть паску у форму, змащену вершковим маслом. Форма повинна бути заповнена приблизно на 3/4. Випікайте протягом 40-45 хвилин у розігрітій духовці при 180 градусах. Паску у стаканчиках потрібно випікати менше, враховуючи їхній розмір. Їх легко перевірити натисканням з боків - маса повинна стати набагато щільнішою.

Якщо верх паски почне золотитися завчасно, накрийте її фольгою або звичайною білим папером. Гарячу печену паску не можна виймати з форми до повного охолодження, нехай постоїть у формі годину-півтори. Верх прикрасіть шаром з агар-агару, горішками й різаними цукатами. Паска має постояти в холодильнику добу, або як мінімум, ніч.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, Наталія Могилевська розповіла, як хитрила на "Танцях з зірками": "Робила це спеціально". Наталія Могилевська підняла цікаву розмову

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Могилевська з глибоким декольте показала, як можна заробити в локдаун: "Cкажу вам чесно". Наталія Могилевська підняла розмову про заробіток

Також "Знай.ua" писав, Наталя Могилевська зізналася, чого боїться найбільше: "Було справжньою мукою". Наталя Могилевська відкрила шанувальникам душу