Заява акторки Олени Проклової про те, що її в 15 років домагався дорослий знаменитий колега, викликала великий резонанс у суспільстві. При цьому назвати ім'я актора вона відмовилася. Багато звинуватили акторку в хайпі та припустили, що це міг бути покійний Олег Табаков, з яким вона знімалася у фільмі "Гори, гори, моя зірка".

Телеведуча Лариса Гузєєва відреагувала на скандал з Оленою Прокловою під постом блогерки Ніки Білоцерківської.

"Я з тобою, але рот на замку - порвуть", - написала в коментарях зірка шоу "Давай одружимося!".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

скріншот

Також Гузєєва зазначила на своїй сторінці в Instagram: "Одне питання: чому женщ... баби завжди на боці ґвалтівників, а не жертв?".

Лариса Гузєєва, фото з Instagram

Як відомо, скандальні одкровення Олени Проклової прозвучали в ефірі шоу "Секрет на мільйон". Акторка не назвала імені актора, з яким у неї стався роман. В одному зі своїх інтерв'ю Олена зізнавалася, що була закохана в колегу Олега Табакова.

"Олена, я в захопленні вашою внутрішньою силою. Дякую, що знайшли в собі сили розповісти про таку важливу тему. Що не зламалися, несучи цей внутрішній жах у собі через роки. Важливо говорити про це, може це допоможе вберегти когось", - відреагувала Василіса Володіна.

скріншот

Нагадаємо, Лариса Гузєєва про вегетаріанство 20-річної доньки: "Вона спльовує".

Як повідомляв портал Знай.uа, Лариса Гузєєва пояснила, чому красуня-донька відмовилася ставати акторкою.

Також портал Знай.uа писав, що Лариса Гузєєва зізналася: "Думаєте, я ніколи нікого не відводила?"