У мережі розповіли про дорогі товари в одному з супермаркетів столиці. Що можна зустріти на прилавках в магазині.

Telegram-канал «Чорний список"опублікував самі незвичайні і дорогі товари з супермаркету "Le Silpo".

Гриби, фото: чорний список
Гриби, фото: чорний список

Там можна побачити трикілограмову баночку грибів, вартість яких 9 тисяч гривень. Вони замариновані в оливковій олії. Як бонус виробник зробив красиву упаковку - вона виконана в стилі Великого гриба.

Також, в цьому ж супермаркеті можна зустріти хамон на кості, вартість якого практично сто тисяч гривень. Вага м'яса склала 8 кілограмів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Хамон, фото: чорний список
Хамон, фото: чорний список

"Таке враження, що свиней, які стають хамоном, перед смертю катають на Rolls-Royce" - сказано в підписі під постом в Telegram-каналі.

Хамон, фото: чорний список
Хамон, фото: чорний список

Нагадаємо, що Le Silpo-делікатес-маркети з преміальним асортиментом продуктів харчування та непродовольчих товарів. Характеризуються він стильним дизайном, а також обладнанням преміум класу.

Всього в Україні вже чотири таких супермаркети, які знаходяться в місті Одеса, Дніпро, Харків, ну, і звичайно ж столиця - Київ.

"Вони походу жорстко у*балися)неначе Камiнь нескінченності продають)", "Походу ці товари власний інстанрам мають з пiдписниками в мулион фоловерів.", "Ой, ніби у когось немає на це грошей. Не йорнiчайте тут!"- пишуть користувачі в коментарях під постом.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, раніше Українцям підсунули ковбасу З мерзенною начинкою: "воно ворушиться!" У Запоріжжі жінка купила ковбасу відомої торгової марки, в якій її чекав сюрприз.

Як повідомляє портал "Знай.ua" В АТБ полиці" втомилися " від підвищення цін і обвалилися: літри дорогого масла прямо на підлозі.

Також "Знай.ua" писав, що Українці поскаржилися на три макаронини замість цілої упаковки: миші з'їли.