Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 317 тисяч фоловерів.

Так, артистка влаштувала забавні танці на зйомках шоу, позуючи разом із завидним холостяком, шеф-кухарем і ресторатором, суддею проекту "МастерШеф" Ектором Хіменесом-Браво. Красуня приміряла повітряне міні-плаття червоного кольору з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте, доповнивши образ зачіскою з високим хвостом.

Зірка вирішила не просто потанцювати перед Ектором під ритмічну музику, а й показати йому свою "ранкову зарядочку", пом'явши пишні груди руками. Сам же ресторатор був сильно здивований витівці Полякової, але не зміг відірвати очей. Варто відзначити, що Ольга більше 16 років одружена з Вадимом Поляковим, пара виховує двох спільних доньок - 16-річну Машу і 9-річну Алісу.

@polyakova_olya

Делаете зарядку по утрам? 😁 @hectorjimenezbravo 🤩

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще
♬ оригинальный звук - ⛓️✨𝑸𝒖𝒆𝒆𝒏✨⛓️

"Привіт!

У мене тут ранкова зарядочка!

Такий залік на деревах не росте"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Одні залишилися в захваті від жартівливого ролика, інші ж відзначили, що публікація виглядає досить скандальною.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора