Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап презентував разом з групою MOZGI свіжий кліп на трек "letat", зроблений в стилі незвичайного digital-світу. Так, артисти виявилися героями доповненої реальності, де, за словами Олексія "немає меж і і збуваються всі мрії".

"Оновлені" персонажі Потапа, Позитива і Дяді Ваді в облягаючих вбраннях літали в просторі фентезі-світу, а деяким шанувальникам образи виконавців більше нагадали героїв вже культової комп'ютерної гри "Cyberpunk 2077".

"Новий світ, нові Ми, новий кліп @mozgiband Ласкаво просимо в digital-світ MOZGI!

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Якщо ти опинився тут, значить знаходишся в пошуках нової реальності.

Тут немає меж,тут збуваються всі мрії, тут кожен може.

Попереду багато пригод - полетіли?!

Творці digital-світу MOZGI команда #М1Production @m1ukraine: @sergeypercev, @andrewmatus3, @svyatoslav_sol

Слова та музика: @realpotap
by @mozgistudios"