Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 317 тисяч фоловерів.

Так, артистка влаштувала забавні танці на зйомках шоу "МастерШеф", примірявши в гримерці оксамитовий спортивний костюм кольору хакі, доповнивши образ зачіскою з високим хвостом і макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах. Красуня вирішила трохи розважитися з блендером в руках, поставивши той на голову і нібито підключивши до джерела живлення. Потім Ольга почала крутитися під характерний звук, вдаючи, ніби її перемішують.

@polyakova_olya

Ой как приготовлю сейчас!!! 😋😹#foryou #fypシ #superlux

♬ sonido original - Yuni Altuve

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ой як приготую зараз!!! 😋😹"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки з приводу побаченого ролика розділилися. Одним пост сподобався і викликав посмішку, інші ж залишилися незадоволені, адже серед шанувальників Полякової багато дітей, які можуть повторити відео вже з ввімкненим електроприладом. Були й ті, хто здивувався, що Ольга сховала шнур в декольте.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора