Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість стала героїнею шоу "Мій секрет" на телеканалі "СТБ", ведучою якого є Маша Єфросиніна. Так, артистка видала кілька особистих таємниць, вражаючи історіями з життя не тільки зіркову колегу, але й безліч українців.

Зірка не соромилася давати відповіді навіть на найвідвертіші питання, а в кінці інтерв'ю зізналася, що вони з чоловіком, 48-річним російським фотографом і продюсером Асланом Ахмадовим розлучаються після 6 років шлюбу. За словами Ірини коханий цілий рік працював закордоном і не навідувався до сім'ї, а тому сама виконавиця стала ініціатором розставання. У шлюбі у пари з'явився син Табриз, якому зараз 5 років.

"Ірина Білик розлучається з чоловіком 💔

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В одному з інтерв'ю артистка зазначила, що шлюб з фотографом Асланом Ахмадовим добіг кінця. Довгий час вони жили в розлуці, тож коли сім'я стала умовною, вирішила — це кінець. Ініціаторкою розлучення була @bilyk_iryna.

Нагадаємо, пара одружилася 2016 року та виховує спільного сина — 5-річного Табріза."

На офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram шанувальники почали обговорювати розлучення Ірини Білик, думки аудиторії розділилися:" Та там і сім'ї то й не було)"," Піде до Коляденка", " Хіба то була сім'я? Так, зустрічі для інтиму.", "Не біда, бо сім'ї і не було...", "тут бачу зірковий аншлаг на розлучення😢", " навіть не здивували...", "Всі почали розлучатись".