Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість стала героїнею шоу "Мій секрет" на телеканалі "СТБ", ведучою якого є Маша Єфросиніна. Так, артистка видала кілька особистих таємниць, вражаючи історіями з життя не тільки зіркову колегу, але і безліч українців.

Зірка не соромилася давати відповіді навіть на відверті питання, а в кінці інтерв'ю заговорила про найболючішу тему. Виявляється, у Ірини є молодший брат Сергій, якому зараз 40 років. Виконавиця фактично не згадує родича, який страждає на психічне захворювання і ось уже 5 років не виходить з дому, а також не може самостійно подбати про себе.

Зі сльозами на очах Білик видала, що раніше Сергій жив у квартирі з її мамою Ганною Яківною, яка пішла з життя в травні 2020 року, чоловік не може працювати. Зараз співачка і її брат Юрій всіляко допомагають рідній людині і моляться за нього.

Ірина Білик, скріншот YouTube
Ірина Білик, скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"В мене є рідний брат, Сергій, він хворів психічним розладом, ми не хотіли ніде про це говорити... мама дуже не хотіла.

Після смерті мами він залишився один в квартирі, йому 40... жодного дня не працював, він не може працювати, він хворий.

Він 5 років не виходив на вулицю взагалі, але зараз я намагаюся йому пояснити, що треба якось жити, як люди живуть...

Мені допомагає мій брат, Юра. Поки зо все, що я можу для нього зробити - надсилати йому продукти і утримувати його..."

Ірина Білик, скріншот YouTube