Відома українська модель плюс-сайз, а також володарка натурального 15-го розміру грудей Міла Кузнєцова знову порадувала шанувальників соковитим контентом.

На сторінці slezhuzatobou в соціальній мережі TikTok, за яким стежить вже понад 126 тисяч користувачів. Там регулярно з'являються ролики з дівчиною, і цей раз теж не став винятком.

@slezhuzatobou

♬ Море - Дидюля

На ролику Міла Кузнєцова лежить на шезлонгу біля басейну у відвертій білизні, а зверху одягла накидку різнобарвного принта. Вона позує перед фотографами, які зібралися для того, щоб зробити їй нові знімки. На ролику можна помітити не менше п'яти чоловіків з камерами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В якості музики на фон наклали шум моря, щоб ролик став більш атмосферним. Менш, ніж за добу там набралося понад тисячу переглядів, а також 111 відміток "Подобається".

@slezhuzatobou

♬ Императрица - Ирина Аллегрова

На акаунті є ще один ролик з цієї локації. Там дівчину також оточили журналісти і роблять фотографії для неї. У Міли Кузнєцової в руках величезні букети квітів, які вона вирішила теж продемонструвати в кадрі.

Варто відзначити, що основним майданчиком для просування контенту є Instagram. Там модель зібрала аудиторію понад 700 тисяч користувачів, які постійно жадають нового, часом відвертого контенту.

Нагадаємо, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром отшлепала дружка прямо в метро.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова танцювала під Полякову в сукні з глибоким декольте:"Моя колишня".

Також Знай.ua писав, що на Мілу Кузнєцову накинулася неадекватна жінка.