Стало відомо про те, що в районі ООС співробітниками Служби безпеки України були знайдені схрони з боєприпасами. Снаряди були небезпечними для оточуючих.

Інформація про це була опублікована на сторінці ООС в соціальній мережі Facebook.

Боєприпаси, фото: ООС
Боєприпаси, фото: ООС

У повідомленні йдеться про те, що в Луганській області співробітники СБУ виявили два схрони учасників незаконних збройних угрупувань. Заховано це все було ще влітку 2014 року. Тобто минуло практично сім років, але знайдено все це тільки зараз.

Боєприпаси, фото: ООС
Боєприпаси, фото: ООС

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Серед вилученого було 18 артилерійських снарядів.

"Крім того, в схроні, облаштованому на місці колишніх позицій бойовиків в Попаснянському районі, правоохоронці виявили: 2 танкових снаряди осколково-фугасної дії, 30 гранатометних пострілів, 3 реактивні протитанкові гранати і більше 2 тисяч патронів" - сказано в повідомленні.

На іншому місці, яке знаходиться на території Щастинського району, було знайдено 10 підривників, гранатометний постріл, гранату Ф-1 і майже 800 патронів.

Боєприпаси, фото: ООС
Боєприпаси, фото: ООС

Варто нагадати, що ситуація на Донбасі все ще залишається складною, навіть після заяви Російської Федерації про відведення військ від українських кордонів. Багатотисячна армія бойовиків приїхали " на навчання», як заявили в Кремлі.

Володимир Зеленський всіляко намагається поговорити з Володимиром Путіним, і знайти шляхи вирішення проблеми конфлікти на Донбасі, однак, російський глава відмовляється про це говорити, так як вважає свою країну «третьою стороною в цьому конфлікті».

Нагадавши, у прифронтовій Авдіївці підняли український прапор: "Скоро на нашій землі запанує мир". Подія присвячена 7-й річниці з дня початку антитерористичної операції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські прикордонники посилили прикриття узбережжя моря: "готові діяти рішуче". Прикордонники відпрацьовують злагодженість дій

Також "Знай.ua" писав, українські військові вдарили танками по ворогу: повна готовність до контрнаступу.