В Україну, 30 квітня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, насувається потепління. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Холодний квітень завершує свою ходу в теплій атмосфері, і далі очікуються лише двозначні плюсові температури. За словами метеорологів, Максимальна температура повітря підніметься до рівня + 14℃ ...+20℃. Це стосується всіх українських областей від західних до східних, а також від північних до південних.
На сайті Укргідрометцентру показано, що все ж північно-західних областях очікуються грози. Однак температура залишиться на гранично високому рівні під кінець квітня. Всі інші регіони насолодяться сонячною температурою з невеликою хмарністю і без опадів, але з ймовірними сильними поривами вітру південного напрямку. Вночі заморозки поступово закінчуються.

Температура повітря в Києві буде близько +17℃ ...+ 19℃ вдень, вночі + 7℃ ...+9℃. Вітер буде південним (7-12 метрів в секунду). У другій половині дня може пройти дощ з грозою, який нагряне ще до вечора. Але всі незручності будуть компенсовані великою температурою повітря. Ніч на Великдень буде красивою, сухою і зоряною. Вдень пройдуть грозові дощі, але на тепло це ніяк не вплине.

Погода на 30 квітня 2021 року, скріншот: Укргідрометцентр
Погода на 30 квітня 2021 року, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.