Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, позуючи на зйомках шоу "МастерШеф", де боролася за перемогу в компанії зіркових колег: виконавиць Олі Полякової і Tayanna. Так, артистка показала ще один свій талант - виявляється, Аліна вміє жонглювати навіть лимонами.

Красуня приміряла яскраво-червоний фірмовий фартух, а довге світле волосся зібрала в два грайливих хвостика, доповнивши образ макіяжем зі стрілками на повіках. Гросу зізналася, що була щаслива працювати в команді зі співачками, а Полякову навіть порівняла зі свекрухою.

"Мамина помічниця на кухні в справі😂
Дивіться один з нових випусків @masterchefstb ❤️ #хорошийтамадаіконкурсицікаві ☺

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

@polyakovamusic і @tayanna_reshetnyak - найкраща команда в світі 🤗 🤗 🤗

і хоч у мене немає свекрухи, але досвід спільного проведення часу на кухні з коханою Поляковою коштує набагато дорожче☺❤️"

Фолловери не пройшли повз: "молодець. Талановита людина, багато в чому талановита.👍 👍 👍 👍 ", "Бджілка жонглер! 👏🔥😍", "..розумничка і супер леді!!! Не кожен так зможе покрасуватися!!!😍".