Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість здивував численну аудиторію уривком зі спільного кліпу з виконавицею MARUV, який фанати зможуть побачити вже 31 квітня, проте постав у дуже незвичайному образі.

Поки сама MARUV приміряла перуку з волоссям смарагдового кольору і еротичне вбрання медсестри, Кіркоров з'явився в смугастому костюмі, а після і гамівний сорочці, то сидячи в інвалідному візку, то б'ючись головою об м'які стіни нібито палати психіатричної лікарні. Сам же артист висловив двоякі плани на п'ятницю, назвавши те, що відбувається і смішним, і сумним.

"Плани на п'ятницю:
і сміх
і гріх"

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Ну як же ви можете розсмішити, Филип Бедросович!!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂", "Навіть моторошно", " він там був вже знову чи збирається😂", " це непоправно???😮😮😮😮😮😮😮", "Чекаємо чекаємо🔥 🔥 😍 😍", "накаркаєш на себе Філя", "Філіп, @ Fkirkorov все інтригуєте нас!!!😉 😉 😉 Ми Дуже - Дуже Чекаємо!!!🔥 🔥 🔥 👍 👍 👍 ", "Думки матеріальні не жартуй ти так😢".