Всесвітньо відома співачка Біллі Айліш знову заінтригувала своїх шанувальників. Дівчина показала тизер своєї майбутньої композиції, яка повинна з'явитися вже 30 квітня.

Співачка опублікувала дев'ятисекундний ролик з повітря, і найімовірніше, це кадри з офіційного кліпу на пісню "Your Power", що в перекладі - "Твоя сила".

Пісня увійде в 16-трековий альбом поп-зірки "Happier Than Ever" , який буде випущений 30 Липня.

Пісня буде ліричною, і вже зараз в опублікованих тизерах можна почути звуки акустичної гітари.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Менш, ніж за добу ролик набрав понад 7 мільйонів переглядів, що досить хороший результат. Вже зараз можна передбачити, по реакції шанувальників, що альбом, і сама композиція буде мати успіх.

"Я кричу", "Ти звучиш чудово", "Я дуже щаслива" - пишуть користувачі в коментарях.

Трохи раніше дівчина показала обкладинку свого нового творіння, яка багатьох розбурхала. Там Біллі Айліш ніби "тримає себе в руках", а з очей стікають сльози.

"Мій новий АЛЬБОМ" Happier Than Ever " вийде 30 Липня! Це моя улюблена річ, яку я коли-небудь створювала, я так схвильована і нервую, і бажано, щоб ви це почули. Я ніколи не відчувала такої любові до проектів, як до цього. сподіваюся, ти відчуваєш те, що відчуваю я" - писала співачка під публікацією з анонсом альбому.

На даний момент Біллі Айліш є однією з найпопулярніших і успішних співачок у світі. У такому юному повітрі вона встигла отримати кілька нагород "Греммі", а також записати саундтрек для нового фільму про Джеймса Бонда.

Нагадаємо, вічно "закутана" Біллі Айліш нарешті покаже все за 25 мільйонів.

Як повідомляв Знай.ua, Біллі Айліш попрощалася, очікування і серця мільйонів розбиті.

Також Знай.ua писав, що Біллі Айліш показала, хто спить на її п * пе, таким очам не можна не вірити.