Українська гумористка, актриса і зірка "Кварталу 95" Олена Кравець останнім часом частенько почала проявляти активність на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 630 тисяч осіб, викладаючи всілякі фото і відео.

Зараз жінка вирішила поділитися несподіваною новиною-вона "психанула" і підстриглася, так як дуже сильно захотілося якихось змін.

"Не виключено, що все це - вплив системи @mudroed, моїх результатів, ну і весни, звичайно ж!))) Сьогодні о 19.00 у нас з Павлом Богаччі прямий ефір, так що приєднуйтесь! Піду поки укладу нову чубок😉", - написала Олена Кравець у підписі до фотографій, на яких вона постала з дуже короткими і незвичними для зірки "Кварталу 95" волоссям.

Олена Кравець, скріншот: Instagram
Олена Кравець, скріншот: Instagram

"Ого вогонь Ленаааа🔥❤️😍", "Оленка, ти завжди і в усьому прекрасна🌸", "Так несподівано і така легкість. Молодець!)", "Вау і я підстриглася)❤️", "Тільки заколочки всi викинути потрібно😂", "Вам дуже йде!", "Неймовірно прекрасно♪", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена Кравець змінює професію, такої зірку "Кварталу" ще не бачили: "Це виклик"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець зізналася, до чого довів її "Квартал": "Співачки з мене не вийшло"

Знай.ua писав, Олену Кравець застукали за ворожінням без макіяжу: "Сказала, що збулося". Вони разом сиділи в одному зі столичний закладів за обговоренням.