Відома українська телеведуча Марічка Падалко продовжує роботу на телеканалі "1+1", радуючи шанувальників всілякими яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 190 тисяч осіб.

Зараз жінка вирішила відповісти на питання, що цікавить її-де ж все-таки краще жити, за містом або в ньому. Адже їй завжди доводиться помічати для себе всі плюси і мінуси життя в різних місцях, завдяки скасуванню чергового локдауну і повернення їх сім'ї до Києва.

Марічка Падалко, фото з instagram
Марічка Падалко, фото з instagram

"Якщо коротко про нашу сім'ю, то у нас маленька квартира в місті і дача за містом. У будинку ми проводимо всі вихідні, канікули і локдауни. Посеред робочого тижня скупчення людей, що мають насичене життя, в квартирі не є дуже відчутним. Зате дача - це вже гарантована відпустка кожні вихідні і щоліта, більше можливостей для якісного спілкування з дітьми. Але з ряду причин ми не можемо жити там постійно: ✅ Причина 1: трафік - щоденні поїздки в школу і пробки на дорогах - це несумісні речі. Щопонеділка, щоб встигнути до школи, доводиться вирушати о 6 ранку. Якщо у дітей насичене соціальне життя після школи-тренування, секції, друзі - то посеред тижня на дачі залишатиметься хіба що час на сон", - написала Марічка Падалко у підписі до публікації.

Марічка Падалко, фото з instagram
Марічка Падалко, фото з instagram

Телеведуча зазначила, що заміське життя все ж виступає ідеальним варіантом для батьків і новонароджених, або для людей, які не пов'язані з щоденним містом. Далі знаменитість назвала другу причину і вона знову пов'язана з трафіком, адже дорога в будь-якому випадку стомлює людину. А ось мінуси міського життя, за словами Марічки, відомі кожному, бо полягають в обмеженій території, шумі, екології та непередбачуваних сусідах.
Хоча їй все ж вдалося відзначити і плюси. Наприклад, Падалко може впоратися з великою кількістю справ, адже все поруч. У квартирі потрібно прибирати набагато менше, ніж на ділянці. Діти менш залежні від дорослих і присутній соціальне життя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила перед українцями душу: "Б'юся за увагу дітей"

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко підказала господиням рецептом смачної паски - "Завжди ідеальний"

Знай.ua писав, Марічка Падалко загубилася на березі моря: "Де я?"