У мережі згадали про старе інтерв'ю відомої української співачки Тіни Кароль. Тоді вона тільки прийшла на проект "Голос", і розповідала про свої враження.

Також, інтерв'юер Микита Добринін, який пізніше став популярним на всю країну завдяки проекту "Холостяк", запитав у співачки про її сина Веніаміна.

Ролик вийшов в мережі 9 років тому, в 2012 році, і хлопчикові тоді було не більше чотирьох років. Тоді ще був живий чоловік Тіни Кароль Євген, який їй допомагав з дитиною.

9 років тому співачка розповідала, що вже тоді Веніамін був не по роках розумним, і прекрасно все розумів, як потрібно себе вести і що сказати.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Вбирає все як губка. Я сідаю, кажу йому мудрі речі, і після цього він поводиться добре. Ось недавно я йому кажу: не можна штовхатися, це дуже небезпечно, дитинка може, ну що, ну навіщо" - каже дівчина.

Після цього хлопчик прийшов в садок І сказав, що більше так робити не буде.

Також, згадали і про те, що Веніамін дуже цікавився музикою, і йому навіть подобався кліп на пісню Потапа і Насті, де дівчині машина відриває голову.

Кілька разів син просився з Тіною поїхати "співати пісні", і навіть відвідував кілька, які проходили в столиці.

Тіна Кароль, Євген Огір та їх син Веніамін, фото: Ivona
Тіна Кароль, Євген Огір та їх син Веніамін, фото: Ivona

Публічність зараз хлопчикові не особливо подобається. Навіть на сторінці Тіни Кароль в соціальній мережі Instagram немає спільних фотографій.

Веніаміну вже 12 років, і живе він в Лондоні. Співачка відправила туди сина, тому що у нього сильна тяга до знань, а такого рівня освіти в Україні він би не зміг досягти.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю