Мешканець Астрахані, якого покинула дружина, так сильно хотів її повернути, що наважився провести окультний ритуал. Однак, закінчилося все летально.

33-річний астраханець так сильно мріяв відновити стосунки зі своєю дружиною, що вирішив закликати на допомогу потойбічні сили. Проте, у результаті загинув від руки свого друга, який не вірив у чорну магію.

Окультний ритуал був зовсім нескладним. Щоб "повернути дружину", потрібно було лиш закопати їх особисті речі в лісі. На допомогу, аби викопати яму для речей, чоловік покликав свого друга.

Фото: Lshot
Фото: Lshot

Проте, все пішло трохи не так, як сподівався чоловік. Під час обряду друзі, поки копали яму, не на жарт посварилися. Приятель заявив, що цей обряд є повною нісенітницею. Щобільше, жінка, заради якої це все робиться теж так собі, заявив він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

У результаті між чоловіками почалася бійка. "Окультист" отримав чотири удари сокирою в голову і шию. Через серйозні травми він помер на місці інциденту. Товариш накрив тіло мертвого "друга" гілками й втік звідти. Тіло незабаром знайшли, а втікача затримали.

Фото: Lshot
Фото: Lshot

Нагадаємо, 8-річний хлопчик потрапив у пастку до 43-річного зловмисника: пропонував жити разом. Зловмисник кілька тижнів пропонував дитині "жити разом"

Як повідомляв портал "Знай.ua", вихователька забула малюка на вулиці та вимістила злобу: "Схопила і...". "Можливо, це ваша нова вихователька"

Також "Знай.ua" писав, батько-неадекват приставив пістолет до голови стоматолога: "Чому моя донька плаче?". Чоловік почув плач доньки і накинувся на лікаря