Дочка Михайла Єфремова Анна-Марія залишилася в минулому, адже зовсім недавно стало відомо, що тепер вона небінарна трансмаскулинна людина на ім'я Сергій.

Він практично не публікує що-небудь на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать трохи більше 20 тисяч чоловік. Однак зараз на Premier з'явилося дуже відверте інтерв'ю з чоловіком, в ході якого Сергій повідав про батька, важке дитинство і психічні розлади.

Аем Тіллмарі, скріншот: Premier
Аем Тіллмарі, скріншот: Premier

Якось родич Єфремова не стримався і розкрив, як до Нього могли раніше звертатися люди, включаючи близьких йому людей.

"Я вважаю себе нескінченно гірше інших, тому що я всього лише маленька претензійна муд*ла. Ти ж дівчинка, Одягни сукню. Ти позиціонуєш себе як хлопчик, чому ти фарбуєшся? Що ти, бл*ть, таке? Гендерно-нейтральне щось, воно, монстр, тварюка та інші приємні слова, які іноді чуєш навіть від близьких людей. А в даний момент, в моїй життєвій ситуації цієї внутрішньої відповідальності перед іншими, постійним бажанням догоджати, постійним бажанням бути "нормальним" - цього немає", - говорить Сергій в "Сповіді".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Аем Тіллмарі, скріншот: Premier
Аем Тіллмарі, скріншот: Premier

Нагадаємо, колишня дочка Михайла Єфремова змінила гендер і зраділа аутизму: "Мене звуть Сергій"

Як повідомляв "Знай.ua", як живуть діти Єфремова, поки він у в'язниці: дочка змінила ім'я і гендер, син пише листи " на зону"

Знай.ua писав, сім'я Єфремова на межі бідності: що засуджений актор залишив дружині і дітям