Російську акторку Людмилу Халілулліну, яка виконала епізодичну роль клофелінщиці у популярному серіалі "Глухар", зловили на крадіжці.

Як повідомляють російські ЗМІ, акторка театру ім. Станіславського, Людмила Халілулліна знайшла загублену банківську карту. Довго не думаючи, вона вирішила скористатися нею і до того, як її зловили на злочині, встигла витратити півтори тисячі.

Власниця банківської карти перед цим повідомила про її втрату, подавши заяву у правоохоронні органи. У результаті дуже швидко акторку затримали. У її квартирі провели обшуки.

Людмила Халилулліна, instagram.com/liudmilakhalilullina
Людмила Халилулліна, instagram.com/liudmilakhalilullina

ЗМІ уточнюють, що, акторка скористалася чужою банківською картою після того, як знайшла її просто на вулиці. За попередніми даними, Людмила Халілулліна перебуває під підпискою про невиїзд.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше пішов з життя відомий російський актор кіно, театру і ТБ, а також каскадер Всеволод Хабаров, якого знали за роллю у серіалі "Глухар". Йому було 67 років. Всеволода Хабарова знайшли мертвим у квартирі, де він пролежав понад місяць. Причина смерті артиста не називається.

Людмила Халилулліна, фото з соцмереж
Людмила Халилулліна, фото з соцмереж

Нагадаємо, "Підробляв охоронцем": тіло зірки "Глухаря" знайшли через місяць після загибелі. Помер відомий актор театру і кіно

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірку "Глухаря" Дмитра Гусєва знайшли мертвим біля знімального майданчика. Наразі слідчі з'ясовують точні обставини загибелі актора

Також "Знай.ua" писав, помер зірка серіалів "Знахар" і "Глухар" Олександр Самойлов. Олександр Самойлов помер у Москві