27-річна тіктокерша розповіла, що вона ніколи ні з ким не зустрічалася і не цілувалася.

Про це передає портал 7news.

Емілі Роуз вирішила в соціальній мережі TikTok розповісти, що у неї ніколи не було відносин - вона захотіла висловитися і знайти друзів-однодумців.

Відео-одкровення дівчини подивилися більше 1,5 разів.

З тих пір її пост став дуже вірусним.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Мені 27 років, і я ніколи ні з ким не зустрічалася, я ніколи нікого не цілувала. Я ніколи не виявляла ніякого фізичного контакту з протилежною статтю, і мене приваблюють чоловіки",- розповіла Роуз.

Емілі пояснила, що вона вирішила записати відео після того, як побачила, що інша дівчина зробила подібне визнання в TikTok, що викликало величезну реакцію в Інтернеті.

Як зізналася Роуз, люди часто думають, що вона дивна, але каже, що це відбувається через любов до себе.

Дівчина розмістила ряд наступних відео, відповідаючи на питання про те, чому вона ні з ким не зустрічалася і не цілувалася.

А все через те, що ніколи не зустрічала нікого, з ким хотіла б зав'язати стосунки, додавши, що вона щаслива будучи однією.

"Я настільки задоволена, і моє життя здається таким повним, що я ніколи не шукала відносин тільки заради відносин", - сказала Роуз.

При цьому вона уточнила, що ходила на два побачення, але відносини при це не завела.

джерело: 7news
джерело: 7news

"У мене ніколи не було можливості зустрічатися ні з ким",- сказала вона.

За її словами, вона навіть була закохана, але ці почуття не були взаємними, але її це не бентежило, навіть навпаки - радувало.

"І слава богу, тому що, озираючись назад на кожну мою закоханість, Дорогий Бог, спасибі тобі за те, що ти мені не сподобався! Тому що я б зустрічалася з тобою, і я так рада, що не стала", - сказала тиктокерша.

Жінка також зазначила, що користується додатками для знайомств, не є асексуалом і не пережила психологічних травм і у неї було здорове виховання.

Її брати і сестри перебувають у тривалих стосунках, але вона чекає на відповідну людину.

Роуз підтвердила, що вона "одноосібно відповідальна" і задоволена своїм становищем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Американка розповіла як ботокс зіпсував їй зовнішність: "відчуваю себе дволикою"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жінка не впізнала своє обличчя після тату-майстра: матусі, чотири брови!

Також «Знай.иа " писав, що Дівчина завагітніла під час вагітності: унікальний випадок буквально перевернув все, що вчені знають про жінок