Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося трепетне відео, зроблене з уривків свіжого інтерв'ю з ведучим Славою Дьоміним. Так, артистка прийшла в студію "ЛюксФМ" і відповіла на 29 найбільш захоплюючих питань, а після прогулялася по парку в центрі Києва і навіть потанцювала на пішохідному переході.

У ролику-нарізці зірка грайливо "поскандалила" зі Славою, виявивши на столі в студії чашку, цікавлячись, хто тут був до неї. Також Кароль не могла стримати посмішки під час відповідей на деякі питання і насолоджувалася гарячою кавою.

Фоловери залишилися в захваті: "Бешкетниця 😍🔥🌹", "Така проста і така класнюча.", "Цікаво відеореєстратор був в тій машині і йшов запис 😆", " обожнюю Тіну...за ці прості людські емоції...", "😂 😂 😂 😂Якщо б я була тій машині - я б вийшла і попросила б на біс👏 👏 👏 👏", "красива", " Тіна ви супер , супер 👏👏👏👏👏😍😍😍❤️❤️❤️😀😘🤗👍👍👍💐💐💐💐", "Тінка-бандитка✌ 🔥❤".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще