Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила кілька відео-бекстейджів зі свіжої фотосесії, де приміряла образ культової мексиканської художниці Фріди Кало. Так, артистка з'явилася перед камерами в різних вбраннях від напівпрозорої білосніжної сукні до облягаючої червоної спідниці і шовкового топа, доповнивши образ фірмовими атрибутами Фріди - макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і вінком на голові.

Зірка блиснула стрункою фігурою, змінюючи і локації зйомки: красуня лежала на ліжку серед квітів, стояла, спершись на фортепіано і сиділа коло антикварного дзеркала. Також Даша зізналася, що обожнює бекстейджі, адже вони показують закулісся роботи і часом бувають цікавіші за самі зйомки.

"•бекстейджи

Моє улюблене. Часом, вони цікавіше за самі зйомки... невловимі, смішні і безглузді моменти підтверджують геніальність окремих кадрів!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Я звичайно, не дуже люблю показувати процес створення, але іноді хочеться нагадати, що ми з вами, товариші-бабоньки, однієї крові!

Окреме спасибі команді, яка настільки без розуму, що все, що відбувається відобразили!

Яке відео беремо переможцем?"