Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе спільне фото з виконавцем Філіпом Кіркоровим, який є не тільки кращим другом Кароліни, але і хрещеним батьком її 9-річної доньки Софії. Так, артистка трепетно привітала "короля" російського шоу-бізнесу з днем народження - 30 квітня Кіркорову виповнилося 54 роки, написавши безліч теплих побажань і трепетно зізнавшись у любові.

Примітно, що зірки здружилися ще в далекому 2008 році - саме тоді Лорак під чуйним керівництвом Філіпа Кіркорова і Дімітріса Контопулоса виступила на конкурсі "Євробачення 2008" від України, виконавши хіт "Shady Lady", який приніс красуні друге місце.

"З Днем народження, дорогий Філіп! Король👑 @fkirkorov

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З Днем народження, мій любий Друг!
Наш найкращий Хресний!

Будь щасливий і висвітлюй своїм талантом планету💥 Завжди поруч.

Люблю❤️"

Фолловери не пройшли повз, оцінюючи образ Кіркорова на фото: "Як шкода , що пальців на руках лише 10 у Філі .", "Сам себе королем назвав, тепер його всі так величають... або це стьоб?)) ", "Мало каблучок на пальцях, дуже мало, потрібно більше😂 🔥", "хто його коронував? Клоун", " які перстні у Караля... 😂👏".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.