Зірка телесеріалу "Татусеві доньки", 26-річна актриса Єлизавета Арзамасова вагітна першою дитиною. Батьком майбутнього малюка став постановник льодових шоу Ілля Авербух.

На сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram з'явилася нова публікація, де вона розповіла про своє становище. Вона опублікувала ролик з уже круглим животиком, а новоспечений чоловік в цей момент її починає обіймати.

"Ділимося нашою радістю самі, поки нас в цій радості не стали "викривати" пильні спостерігачі. ☺️❤️ Всім гарного дня, бережіть один одного!🕊 А♾А @averbukhofficial"- підписана публікація.

Нагадаємо, що Ліза молодша за свого чоловіка на 22 роки, йому в грудні виповнилося 47 років. Однак, незважаючи на таку значну різницю у віці, пара неймовірно щаслива, і з нетерпінням чекає поява малюка на світ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Який термін, а також хто народиться у пари - поки що не повідомляється. Стосовно статі дитини вони самі ще можуть не знати, так як судячи з усього термін ще не особливо великий.

Про те, що пара разом, вперше заговорили минулого літа. Через пару місяців вони все ж вийшли в світ разом, з'явившись на шоу "Вечірнiй Ургант" в якості пари.

У грудні 2020 року вони розписалися, але пишних урочистостей влаштовувати не стали. Відзначили лише в колі найближчих людей.

У Іллі Авербуха вже є старша дитина-16-річний син Мартін, який проживає з батьком. Вони з Лізою знайшли спільну мову, тому велика сім'я живе в світі.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

У коментарях під постом можна помітити величезну кількість привітань від колег зі сфери шоу-бізнесу, а також шанувальників, які неймовірно раді за них.

Нагадаємо, Ілля Полежайкін з "татових дочок" потрапив в реанімацію після падіння з 12-метрової висоти.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "татових дочок" знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю.

Також портал Знай.ua писав, що старша з "татових дочок" попалася в мережі одіозного актора: спав п'яний в чужому авто і бив колишню.