Відома українська співачка і дочка Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко має багатотисячну армію фанатів у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч людей.

Так, зараз артистка у розділі сторіс на своїй сторінці в Instagram показала, як садить картоплю разом з маленькою донькою.

Спочатку Тоня орудуючи сапкою розрізала картоплини на дві частини. А після взяла в руки лопату і копала ямки, в які слідом кидала картоплини дочка Ніна.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно поповзли чутки про те, що Тоня вагітна. А все через те, що днями співачка відвідала з чоловіком Арсеном Мірзояном захід у дендропарку "Добропарк". Так, саме вільний наряд зірки викликав підозри у публіки, що ймовірно, Матвієнко чекає дитину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко показала, чому Арсен Мірзоян вчить маленьку дочку: "Викличте лікаря". Співачка показала, чим її чоловік Арсен Мірзоян і маленька дочка займають разом.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вагітна Тоня Матвієнко поділилася щасливим фото з Арсеном Мірзояном: "Обіймає нашого дитинку". Так, нещодавно зірка поділилася архівними фотографіями зі своєї вагітності.

Також «Знай.иа " писав, що Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном готуються до Великодня: вишиванки і теща в капелюшку. Ніна Матвієнко разом зі своєю дочкою Тонею і зятем Арсеном Мірзояном напередодні Великодня покаже, як вони збирають святковий кошик.