В Україні 200 суддів, тоді як у США всього 9 суддів Верховного Суду. Це питання на своєму Telegram- канал підняв генерал-майор податкової поліції України Юрій Атаманюк.

Він вважає, що оптимальним рішенням для турботи про Україну і українців буде ліквідація Верховного і Конституційного судів, які, на думку Отаманюка, себе дискредитували.

"У найбагатшій країні світу США-9 суддів Верховного Суду. В Україні-200, плюс 18 у Конституційному суді.Середня пенсія-3,7 тис. грн. Середня пенсія суддів-більше 77 тис. грн. Березневе підвищення пенсій для звичайних людей склало в середньому 200 грн., для суддів-9,5 тис.грн. Якщо дбати про Україну та українців, то рішення на поверхні: ліквідувати, що дискредитували себе Конституційний і Верховний суди України зі створенням на базі їх Верховного Суду у складі 9 суддів. І за таким принципом переглянути всю адміністративну систему держ управління. Скорочення держ органів з дублюючими функціями, скорочення чиновників і зменшення регуляторних інструментів", - пише Атаманюк.

Пенсіонери, фото: скріншот з відео
Пенсіонери, фото: скріншот з відео

Він зазначив, що також ми прийняли бюджет цього року з рекордним дефіцитом близько 250 млрд грн.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Яким чином можна перекривати це? Можна перекривати тільки якщо працює економіка, і за рахунок роботи економіки збільшуються податкові надходження. Що ми не бачимо, на жаль. Ніхто економікою не займається... обіцяли нам зростання економіки України цього року в районі 4,6%. Що ми маємо - за фактом, за результатами перших двох місяців ми маємо падіння 2,8%", - додав Атаманюк.

Раніше ми повідомляли, Атаманюк заявив, що країни Перської затоки – це найбільше джерело фінансування нашого сільського господарства.

Як повідомляв "Знай.uа", Отаманюк запитав у чиновників, чи хочуть вони жити в такій Україні, яку самі створили.

Також "Знай.uа" писав, що Можна перекривати тільки якщо працює економіка, - Отаманюк розповів, як Україні розплатитися з боргами.