Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кумедне фото, вирішивши нарешті розвіяти всі міфи навколо своєї участі в шоу "Холостячка". Так, представники проекту вже оголосили героїню другого сезону - новою холостячкою України стала 35-річна співачка Злата Огнєвіч. До слова, численні фанати Лесі щиро сподівалися, що саме 33-річна телеведуча спробує щастя на проекті і просили артистку взяти участь в шоу.

Серед можливих претенденток на роль "Холостячки" крім Нікітюк і Злати українці також розглядали Славу Камінську, Дарину Петрожицьку, Соню Плакидюк і навіть Тіну Кароль. Сама ж зірка жартівливо заявила, що збирається зустріти свою долю на шоу "Холостяк".

instagram.com/lesia_nikituk/

"Так!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Тому що я вирішила йти на "Холостяка"!

"Головна телевізійна інтрига цієї осені розкрита!🌹

Новою українською Холостячкою стала співачка, композиторка, представниця України на Євробаченні-2013 і переможниця шоу «Маска» Злата Огнєвіч (@zlata.ognevich)!😍"