У неділю, 2 травня, відбудеться одне з улюблених українцями свят православного Великодня 2021, до якого готуються і дорослі, і діти.

На офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram в честь наступаючого свята з'явилася добірка креативних торішніх пасочок і крашанок від зірок українського шоу-бізнесу: Лесі Никитюк, Катерини Осадчої, Павла Зіброва, Катерини Кухар, Тараса Тополі, Олени Шоптенко, Лілії Ребрик і Олександра Педана - тепер ідеї артистів на святковому столі може втілити кожен бажаючий.

Так, Леся Нікітюк продемонструвала класичну паску в кольоровою посипкою, прикрашену зверху милим кроликом, Катерина Осадча похвалилася паскою з цукатами і сушеними апельсинами в якості прикраси, Павло Зібров розмалював крашанки афтопортретом з "фірмовими" вусами.

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Наймилішою паскою напевно можна назвати випічку прими-балерини Катерини Кухар - прикраси зверху нагадують маленького єдинорога. А ось Олена Шоптенко підкорила українців пишними пасками тільки-но з духовки.

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

"Зіркові ідеї, як прикрасити паску на Великдень 💛

Гортайте галерею й дивіться, якими були паски знаменитостей минулого року. Можливо, чийсь креатив стане у пригоді.

Друзі, а ви купуєте паску чи випікаєте самостійно? Діліться в коментарях ✨"

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.